Carusel Noapte Buna 3 in 1

Infantino (referinta 4915)
265 LEI
Indisponibil momentan
Descriere :
Varsta- sub 1 an
Materiale- Plastic
Dimensiune- 28 x 13 x 63 cm

Jucaria de calmare de la Infantino are ca scop crearea unei atmosfere odihnitoare.

Este ideal pentru a linisti si inveseli bebelusul cu ajutorul spectacolului de lumini si melodii linistitoare.

Caracteristici:


  • Caruselul muzical "Noapte buna "cu proiectie este un produs inovator Infantino, care creste impreuna cu micutul tau, contribuind la fiecare etapa de dezvoltare a acestuia.
  • Proiectorul magic de inalta calitate, designul atragator si animalutele simpatice il vor fascina pe copil, atat ziua cat si noaptea.
  • O experienta magica incepand de la nastere pana cand copilul va creste, deoarece se transforma in veioza.
  •  Un ursulet,o bufnita simpatica si o steluta pe caruselul suspendat mobil motorizat pentru patut,linistesc, relaxeaza si distreaza bebelusul. Jucariile plutesc incet deasupra capului, in timp ce un spectacol de lumini delicate de stele este proiectat pe tavan si pereti, inconjurand bebelusul cu peisaje linistitoare, perfecte pentru dezvoltarea capacitatii vizuale.
  • Cand bebelusul devine prea mare pentru un carusel suspendat mobil pentru patut, caruselul suspendat mobil cu proiector 

  • Noaptea Buna 3-in-1 se transforma intr-o unitate de linistire muzicala cu proiector, pentru masuta de toaleta.

  • Caruselul este dotat cu un timer ce pe parcursul a 30 de minute permite luminilor si si sunetelor sa se estompeze treptat.Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.