Cascada Iceland

Vilac (referinta 8533)
169 LEI
Indisponibil momentan
Descriere :
Varsta- intre 1 si 3 ani
Materiale- Lemn
Dimensiune- 35 x 38 x 15 cm
Varsta recomandata: 1 an +

Descoperiti cascada islandeza Vilac, o jucarie minunata din lemn ilustrata de Michelle Carlsund, pentru copii de la 1 an.

O cascada draguta de personaje tandre cu care copilul tau se va distra, facandu-i pe micul pinguin, pe ursul inteligent si pe vulpea sireata sa se rostogoleasca pe panta si sa sune la clopotel la sosire.

Aceasta jucarie din lemn va dezvolta dexteritatea si atentia. Cei mici vor petrece minute lungi alaturi de aceasta activitate repetitiva, dar plina de curiozitati pentru ei.

Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.