Casuta Ferma cu tractor si animale - 140 piese

Jeu Jura (referinta J8053)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Lemn
Dimensiune- 32 x 26 x 11 cm

Varsta: 5 ani +

Materiale: Lemn

Dimensiune cutie : 32 x 11 x 26 cm

O superba casuta de construit, din lemn natur si colorat, fara lipici, cu 140 de piese. Este ambalata intr-o valiza usor de transportat. Iclude animalele, tractorul, personajele, accesoriile ce se observa in fotografie. Include si un covoras din carton, pe care se va contrui ferma si se vor aseza accesoriile. 

Cu acest set micii arhitecti pot construi o casuta si cu ajutorul accesoriilor isi pot imagina povesti si jocuri.
Un joc atemporal care a sedus generatii de copii...si adulti.
Un cadou perfect pentru copiii cu varsta peste 5 ani. Acestia vor petrece ore intregi construind si amuzandu-se.

Fabricat in Franta.


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.