Ceas educativ

Vilac (referinta 2042)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Lemn
Dimensiune- 26 x 22 x 8 cm
Iata un ceas superb, din lemn, cu roti dintate, ingenios, pentru a-i ajuta pe cei mici sa invete orele si minutele. 

Timpul este un concept abstract pentru copii. Anii, lunile, anotimpurile, zilele, orele, trecutul, prezentul, viitorul...sunt notiuni care se invata de-a lungul mai multor ani pentru ca un copil sa inteleaga mecanismul si logica lor. 

Acest ceas trebuie sincronizat: verificati ca ora pe cadranul digital este aceeasi cu cea indicata de acele ceasului. Daca nu e cazul, rotiti manual sistemul digital.

Prima dificultate a unui copil este sa inteleaga ca acul mai mic indica orele de la 1 la 12 dar si de la 13 la 24. Dar si ca pe acelasi cadran mai sunt 2 ace ce indica minutele si secundele, iar acestea folosesc o alta gradatie. 
Culorile acestui ceas au fost gandite astfel incat orele si minutele "cadranului" digital sa corespunda orelor si minutelor indicate de acele ceasului.

Rotind acul minutelor, copilul va observa miscarea rotitelor ceasului si a acului orelor care se misca automat. Lasati clapeta ecranului digital deschisa pentru a putea verifica. 

Dupa ce copilul s-a familiarizat cu ceasul, puteti inchide clapeta ceasului digital si puteti folosi cardurile astfel:
- cardurile "digitale": copilul aseaza acele ceasului si verifica daca a facut bine ridicand clapeta
- cardurile "acele ceasului": copilul spune cu voce tare ora, aseaza acele ca pe card, apoi verifica ridicand clapeta

Acum cel mic e pregatit sa primeasca primul lui ceas de mana ! 

Varsta recomandata: 4 ani +


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.