CUM CUMPAR? - Cosul de cumparaturi

Pentru a achizitiona produse din magazinul virtual www.petitcaprice.ro, incepeti prin a adauga produsele dorite in Cosul de cumparaturi si lasati-va ghidati de mesajele de pe site. 

In cazul unei prime comenzi, va trebui sa va creati un cont (user si parola) pentru a ne putea furniza datele Dvs de contact si adresa de livrare.


LIVRARE

Dupa ce ati confirmat comanda, veti primi un e-mail care va asigura faptul ca ati fost inregistrat in baza noastra de date cu respectiva comanda.

Livrarea are loc prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier. Comanda Dumneavoastra va fi livrata in 24h sau 48h, in functie de locul de destinatie.


Taxa serviciului de transport prin curierat rapid este de:


  • Gratuit, pentru comenzi de minim 150 de lei

  • 15 lei, pentru comenzi sub 150 de lei


PLATA

Clientul poate plati, in functie de modalitatea aleasa, inainte sau dupa primirea comenzii astfel:

1. Plata ramburs (CASH) la primirea coletului. Fan Courier va emite o chitanta pe numele Dvs. 

2. Plata prin internet banking inseamna efectuarea unui virament bancar in contul Petit Caprice deschis la Garanti Bank Sucursala Mihalache.

IBAN: RO32 UGBI 0000 3620 0236 6RON

Adresa sediu social: Alea Ion Agarbiceanu 3-11, Bl A, Ap 82, Sector 3, Bucuresti

CUI: RO24527742
Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.