Cutie muzicala cu perle Elsa Frozen 2

Trousselier (referinta 90432)
 
110 LEI
Indisponibil momentan
Descriere :
Varsta- intre 3 si 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Lemn, Plastic
Dimensiune- 16.5 x 12.5 x 13 cm
Cutie de bijuterii, de dimensiuni mai mari 16,5 x 12,5 x 13 cm, cu design dupa filmul Frozen 2. 

O are ca protagonista pe Elsa la interior. In momentul in care rotiti cheita si deschideti capacul, Elsa se va invarti si veti auzi melodia filmului.

Cutiuta este din lemn si e acoperita pe exterior cu hartie imprimata.

La interior, materialul este catifelat, iar personajul este din plastic.

Este compartimentata pentru a putea gazdui inele, agrafe de par, bijuterii, in partea de sus a cutiei, dar si alte accesorii in spatiul de dedesubt, de dimensiuni mai generoase. 

MELODIE: Let it Go

Povestea: Noul film Disney a fost proiectat in salile de cinema in luna noiembrie 2019. 


Elsa a crescut si isi pune acum intrebari. Tanara domnisoara isi doreste sa afle de ce s-a nascut cu puteri magice, dar raspunsul pune regatul in pericol. Cu ajutorul Annei, al lui Kristoff, al lui Olaf si Sven, Elsa va intreprinde o calatorie atat periculoasa cat si extraordinara! 


In primul film, Frozen, Elsa se temea ca puterile sale ameninta lumea. In Frozen 2, ea spera ca vor fi suficient de puternice incat sa o poata salva...


Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.