Cutie muzicala inima Elsa Frozen 2

Trousselier (referinta 30431)
 
90 LEI
Indisponibil momentan
Descriere :
Varsta- intre 3 si 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Lemn, Plastic
Dimensiune- 14,5 x 13,5 x 8,5cm

Varsta recomandata: 3 ani+

Materiale: lemn, plastic, hartie imprimata

Dimensiuni: 14,5 x 13,5 x 8,5 cm

Aceasta foarte frumoasa cutiuta muzicala o are protagonista pe Elsa din filmul "Frozen 2".

Fetitele admiratoare ale personajului Elsa vor aprecia foarte mult acest model de cutiuta muzicala, in forma de inima. 

Cutiuta este din lemn si e acoperita pe exterior cu hartie imprimata. La interior, materialul este catifelat, iar figurina este din plastic.

Rotiti cheita, deschideti capacul si priviti figurina cum se roteste, ascultati melodia si rememorati pasajele preferate din film. 

Cutiuta are un singur compartiment de depozitare, de dimensiuni destul de generoase. Fetitele pot pastra elasticele si agrafele de par, sau bijuteriile, sau nepretuitele lor mici amintiri.

Melodie: Let It Go 


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.