Despre produsele Avenue Mandarine


 
Ne pasa de lucrurile simple...
Avenue Mandarine, un nume proaspat, o invitație la calatorie si imaginatie.
Avenue Mandarine este un brand nou de kituri distractive de invatare activa si jocuri, cu un design elegant, dar simplu si bine gandit.  Pentru copiii de la 2 ani ... si parintii lor!
Activitatile cele mai clasice au fost original revizuite pentru a crea produse cu o valoare adaugata reala, cu intentia de a inova si surprinde in mod constant. 
  
Avenue Mandarine ofera o gama larga de jocuri de puzzle in special pentru copii cu varsta intre 2 si 3 ani, jocuri educative pentru a ajuta dezvoltarea copiilor, pentru a dezvolta memoria, capacitatea de observatie, abilitatile matematice si de asociere, sabloane, accesorii si papusi ce pot fi pictate.

www.avenue-mandarine.comBebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.