Despre produsele Petit Colin


  
In urma cu o suta de ani la Petit Colin a luat nastere o noua jucarie care, progresiv, a revolutionat piata papusilor. Puternica, lavabila, incasabila si, mai presus de toate, la preturi accesibile, papusa Petit Colin a luat fiinta. Un secol mai tarziu, este inca aici.
Pentru a sarbatori asa cum se cuvine Petitcollin a decis sa realizeze produse din materiale bio-degradabile, ecologice. O rasina complet nou, cea mai mare parte de origine vegetala, obtinuta din amidon de grau cultivat la nivel local si 100% din surse regenerabile. 
Foarte placuta la atingere si cu un aspect matasos, Petit Colin "Eco-baby" este prima papusa care este partial proiectata (o treime) dintr-un material natural 100% reciclabil. Papusa "Eco-baby" este realizata in Franta si poarta haine realizate din bumbac organic cultivat fara pesticide. Astfel, contribuie la o dezvoltare durabila a productiei locale si protejeaza mediul. Valori foarte dragi brandului Petitcollin. 
www.petitcollin.comBebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.