Despre produsele Plan Toys
Plan Toys
(Plan Creations Co.,Ltd. - TAILANDA) este primul fabricant din lume de jucarii din lemn de arbore de cauciuc.

Totul a inceput in urma cu 30 ani (11 iunie 1981), cand Dl. Vitool Viraponsavan (arhitect si fondator al Plan Creations Co.,Ltd.) inconjurat de o echipa de designeri si educatori pentru copii cu handicap, au gasit o idee laudabila, care imbina protejarea mediului (copacii nu mai sunt arsi dupa aprox 25 ani de viata, cand nu mai produc latex) cu fabricarea de jucarii educative intr-o maniera ecologica.

In prima decada a perioadei de 30 de ani, Plan Toys a fost deci primul si singurul fabricant care a utilizat aceasta esenta de lemn.
In a doua decada, Plan Toys a fost primul fabricant care a folosit culorile pe baza de apa pentru toate produsele.
In a treia decada, Plan Toys a fost primul fabricant care a folosit cleiul E-zero - un adeziv non-toxic, ce nu degaja formaldehide.

Incepand cu anul 2012, Plan Toys se mentine pe primul loc, inovand din nou: jucarii create dintr-un nou material, mai durabil si mai "verde". Este vorba despre un compozit obtinut prin tratarea rumegusului la o presiune foarte mare, in combinatie cu 1% adeziv E-Zero.
Mai multe detalii gasiti pe pagina "CE NE PLACE".

Plan Toys
creeaza jucarii ce stimuleaza imaginatia copiilor, dezvoltandu-le in acelasi timp abilitatile motrice si intelectuale.
Jucariile sunt adaptate fiecarei categorii de varsta, pentru a stimula creativitatea. Ele incurajeaza interactiunea sociala, promoveaza invatarea naturala si inculca sentimentul curiozitatii.

Plan Toys
e dovada ca e posibil sa mentii standarde inalte de calitate si siguranta, respectand in acelasi timp mediul inconjurator si fiind responsabil din punct de vedere social.

Plan Toys
pune in practica cele 4 "R" ale stilului de viata verde: Regandeste, Reutilizeaza, Recicleaza, Reduce.
Procedeele de fabricare sunt gandite astfel incat sa se reduca deseurile si sa se economiseasca energia. Fabricile utilizeaza energii alternative: biomasa si panouri solare.
Ghidati de conceptul Design Verde, Plan Toys selectioneaza doar materii prime eco-prietenoase, iar procesul de fabricare pune in practica un concept de pierderi minime.

Pentru impachetare, se folosesc doar materiale reciclate si reciclabile, iar cerneala utilizata pentru imprimare pe cutii este obtinuta din seminte de soia.
Culorile jucariilor sunt pe baza de apa, non-toxice, rezistente la saliva.
Toate jucariile depasesc normele Europeene si USA in materie de siguranta (EN71 si ASTM).

Crezul Plan Toys : cu cat mai verde este lumea noastra, cu atat mai fericiti traim in ea.

Proiect interesant sustinut de Plan Toys in anul 2011, pentru copiii cu dizabilitati: "Mom-made Toys"
http://www.plantoys.com/news_update.php


www.plantoys.com

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.