Despre produsele Vilac


Din 1911, VILAC (Franta) s-a impus ca o referinta inconturnabila in lumea jucariilor. VILAC inseamna garantia unui lemn de calitate superioara si garantia unor cercetari estetice si ludice. VILAC este unic!

De mai bine de 100 ani, Vilac vegheaza cu tandrete asupra visurilor celor mici. In 1911, societatea s-a instalat in Moirans en Montagne, in padurile din Jura, pentru a crea si a fabrica jucarii urmand un singur credo, pasiunea pentru copilarie.

Dintr-o simpla ramura de fag, fasonata, slefuita si apoi lacuita, Vilac ii va crea pe catelusul de plimbat Toby, pe Lisa - soricica verde, pe Roudoudou - calul rosu, animale care vor fi minunati prieteni ai copiilor. Sau Oui-Oui, Babar, Barbapapa...veritabili eroi pentru cei mici.

Copiii primesc multe cadouri de sarbatori si la aniversari. Marea lor majoritate nu-i captiveaza decat pentru cateva ore, apoi sunt stocate in cosurile de jucarii. Povesti de dragoste ratate. Foarte putine jucarii vor beneficia de atentia, pasiunea si incantarea copilului. Aceasta pasiune care 50 de ani mai tarziu, cand adultul va regasi din intamplare cateva din jucariile sale preferate, il va umple de acea nostalgie si fericire caracteristice lucrurilor pe care le-a iubit atat de mult.

Vilac fabrica de 100 de ani povesti de dragoste pentru copii. Jucarii diferite de altele, pe care copiii le iubesc. De ce? este secretul Vilac. 
Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.