Flori de cristal

Sentosphère (referinta 951)
99 LEI
Indisponibil momentan
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale-
Dimensiune- 23 x 23 x 4 cm

Acest kit permite realizarea a mai mult de 8 flori care par sa fie facute din sticla si totusi sunt doar din gel pentru vitralii. 

Pentru a le realiza e de ajuns sa formati din tijele metalice petale si frunze (cu ajutorul matritelor) si sa le umpleti cu gelul colorat. In cateva minute, apa se evapora si culoarea devine translucida. Asamblarea petalelor e un joc de copil care se finalizeaza cu pistile din plastilina PATAREV.


Astfel, Crystal Flor este un kit complet de activitati manuale pentru fetele care adora sa creeze obiecte de decor. 


Contine:

 - 10 tuburi de 10 ml gel pictura vitraliu

 - 2 matrite

 - 50 tije metalice

 - 1 saculet cu plastilina PATAREV

 - 1 rulou de hartie creponata verde (pentru a 'inveli' tijele metalice)

 - 1 notita explicativa, cu poze pas cu pas pentru o realizare facila


Durata de activitate: 1 - 2 ore

Recomandat pentru varsta 8 ani +


Fabricat in Franta


Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.