Gloss Party

Sentosphère (referinta 257)
129 LEI
Indisponibil momentan
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale-
Dimensiune- 30.5 x 25.5 x 5.5 cm
Utilizand ceara de albine si ceara de palmier (carnauba), veti realiza strugurel natural si balsam pentru hidratarea buzelor.
Acest kit complet permite realizarea a 6 rujuri si a 4 recipiente de balsam de buze, dar permite si reciclarea vechiurilor rujuri.
Gloss Party este un kit ideal pentru a crea un atelier intre fete!

CONTINE:
- 10 g ceara de albine
- 10 g ceara de carnauba (palmier Brazilian)
- 75 ml ulei stralucitor
- 3 parfumuri colorate: violete, piersica, ananas
- 3 pipete
- 4 tuburi mecanism pentru rujuri
- 1 mulaj
- 4 recipiente mici pentru balsam
- 1 lingura dozatoare.

ATENTIE: Recomandat doar copiilor cu varsta peste 7 ani. Utilizati sub stricta supraveghere a unui adult. Cititi instructiunile inainte de utilizare, urmariti-le intocmai si pastrati-le. Nu lasati sa se apropie de zona experimentului copiii de varsta mica si animalele. Nu lasati cutia la indemana copiilor de varsta frageda (mai mic de 7 ani).

Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.