Joc " Conex"

Haba (referinta 303498)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Carton si hartie
Dimensiune- 15 x 15 x 5 cm
Varsta: 8-99 ani

Un joc de carti distractiv pentru 2-4 jucatori, de gandire abstracta cu varste cuprinse intre 8-99 de ani.

Ce este CONEX? CONEX nu este un joc oarecare! CONEX este un joc diferit! In timpul acestui joc vei incerca sa iti asezi jos cartile strategic pentru a aduna cat mai multe puncte posibile si vei folosi cartile action/ cartile stars pentru a primi puncte bonus.

In acest moment, amplasati colturile CONEX cele mai valoroase pe cartile deja asezate pe aceeasi culoare. Dar ai grija! Tabla de joc este limitata si sunt sansa sa nu acoperi toate colturile sau alte carti ...

Cine va fi primul care isi va atinge obiectivul si va fi Masterul CONEX?

Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.