Joc " Regele si Compania"

Haba (referinta 303486)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Lemn
Dimensiune- 15.5 x 15.5 x 5 cm
Varsta: 8-99 ani

Un joc de zaruri distractiv pentru 2-5 jucatori cu varsta de 8+.

In sfarsit, esti REGE! Toate visele tale ti s-au implinit! Locuiesti multumit in castelul tau si iti privesti regatul cu mare drag. Pajisti verzi, campii ample, munti inalti si rauri cu apa cristalina...dar iti lipseste ceva.. LOCUITORII! Anunti venirea ta in toata tara – in orasele bogate. Vestea ajunge si la gnomii nebuni, la piticii din minele intunecate, totodata si la orci, zane si vrajitori.

Dar locuitorii nu sunt asa convinsi; sunt si alte regate care incearca sa ii ademeneasca. De aceea vei avea nevoie de putere, tactica si noroc cu zarurile pentru ai aduna pe cei mai buni oameni in regatul tau. Dar fii atent la canali si la dragoni. Alfel, regatul tau va deveni pustiu si mizerabil si va trebui sa privesti pe altcineva cum devine Regele Zarurilor.

Sa pornim la drum!

Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.