Joc "Color Line"

Cayro (referinta 332)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Plastic
Dimensiune- 28 x 28 x 10 cm
Varsta recomandata: 5 ani +
Numar jucatori: 2-4
Material: plastic, carton 
Dimensiuni cutie: 28 x 28 x 10 cm

Acest joc implica actiune si viteza de reactie. Daca ai nevoie de biluta care tocmai a iesit din dispozitiv, apasa repede pe clopotel. 
Scopul jocului este sa-ti completezi primul plansa de joc cu bilele colorate, dar atentie, asezate exact pe culorile lor, in ordinea culorilor liniilor de pe plansa. 
Daca nu ai fost atent si te-ai grabit si ai luat o bila de o culoare care nu-ti trebuia de fapt, vei pierde o bila de pe plansa ta (adica vei da inapoi cu o pozitie). 

Ramai concentrat pana la final. Mult succes!

Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.