Joc "Hop! Hop! La galop!"

Haba (referinta 5445)
Descriere :
Varsta- intre 3 si 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Lemn
Dimensiune- 22 x 22 x 5 cm
Varsta: 3-12 ani

Acest joc este un joc de colectare si o cursa de cai pentru 2 – 4 jucatori cu varsta intre 3 si 12 ani, cu 3 variante de joc.

Ce zi frumoasa au petrecut calutii in lunca! S-au zbenguit pana la caderea serii, iar acum e timpul sa se intoarca la grajduri. Pe drumul de intoarcere vor avea nevoie de ajutorul vostru pentru a-si recupera lucruri necesare. Cine ii va ajuta mai bine si isi va aduce primul calutul la casuta lui?

Jucatorii isi aduc calutii la grajduri din lunca. Mai multe elemente trebuie sa fie adunate pe drumul de intoarcere.

Ideea jocului:

Jucatorul al carui rand este, arunca ambele zaruri si alege unul. In functie de alegerea sa, va putea ori sa isi avanseze calutul in directia grajdului, fie sa ia un obiect si sa inceapa sa-si construiasca puzzle-ul. Jucatorul nu are voie sa-si aseze calul in grajd decat atunci cand puzzle-ul sau este complet.

Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.