Joc "Picassimo"

Haba (referinta 302400)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Carton si hartie
Dimensiune- 31 x 21.5 x 7 cm
Varsta: 8-99 ani

Un joc nebun de puzzle pentru 3 și 6 jucători de 8 și 99 de ani.

Panică în galeria mică de artă din Forgerville! O expoziție majoră ar trebui să se deschidă mâine cu capodopere necunoscute anterior ale faimoasilor artiști moderni Paco Picassimo, Wasidy Kalninsky și Boy Lichtenberg. Cu toate acestea peste noapte toate picturile au dispărut!

Cei mai renumiți critici naționali și internaționali din domeniul artei sunt deja în oraș pentru a privi atent la numeroasele opere de artă care nu au fost niciodată expuse.Angajații muzeului - toți ambițioși artiști amatori - apucă repede panourile cu titlurile tablourilor și încep să deseneze furiosi. Dar ei nu ar trebui să se ducă prea departe, pentru că, dacă criticii violenți vor sta în fața imaginilor și vor fi indiferenți față de ceea ce văd, atunci opera de artă și artiștii nu vor primi nicio recenzie bună. Jucătorul care dorește să fie cu un pas înainte în acest joc nu trebuie doar să poată desena rapid și să tragă bine, ci și să fie un adevărat cunoscător atunci când vine vorba de ghicit.

Aceasta este singura modalitate de a deveni următorul Paco Picassimo!

Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.