Joc "Tiny Park"

Haba (referinta 302744)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Lemn
Dimensiune- 23.5 x 15.5 x 5 cm
Acesta este un joc cu zaruri, pasionant pentru 2 – 4 jucatori cu varsta 5-99 ani.

Construiesti un nou parc de distractii pe un teren liber. Dar de ce oare cativa muncitori incep sa lucreze chiar langa terenul tau? Ohhh, descoperi ca si ei incep sa construiasca tot un parc de distractii, ca si tine. Pe langa faptul de a planifica fiecare atractie pe locul potrivit, vei avea nevoie si de noroc la zaruri si va trebui sa-ti asumi riscuri pentru a plasa corect atractiile la locul lor. Daca nu mai ai niciun loc liber, parcul tau de distractii poate fi primul care-si deschide portile!

Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.