Joc "Trotte Quenotte"

Haba (referinta 302388)
Descriere :
Varsta- intre 3 si 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Lemn
Dimensiune- 22 x 21.5 x 4.5 cm
Varsta: 4-8 ani

Un joc plin de viata de cooperare și colectare de 1 - 4 hamsteri obraznici, de la 4 ani.

E toamna în Hamsterland. Soarele continuă să strălucească călduros pe păduri și pe câmp, iar clanul hamsterului plin de bucurie se bucură fericit prin uriașa lor vizuina. Ei se plimbă în ascensor, merg pe roata de hamster și scormonesc pe langa telecabină și vagon, în timp ce morcovii crocanti, grâul de aur și trifoiul sălbatic cresc afară.Dar, curând, primele frunze vor începe să cadă iar iarna va veni repede. Deci, grăbește-te cu hamsteri mici și umple depozitele tale!

Dacă reușiți să strângeți toți morcovii, trifoiul și grâul și păstrați-i în depozitele din dreapta înainte ca toate frunzele să fi căzut de pe copac și să faceți o grămadă in care sa se arunce ariciul, atunci sunteți cel mai bun clan de hamsteri din intreaga lume!

Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.