Joc Senzorial "Ating si Gasesc"

Vilac (referinta 2413)
 
Descriere :
Varsta- intre 3 si 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Lemn
Dimensiune- 28 X 17 X 4 cm

Micutii se vor distra incercand sa ghiceasca ce obiecte se afla in saculetul misterios doar atingandu-le, fara a avea posibilitatea de a le vedea sau de a sti alte indicii.

Introdu mana in saculet si prin pipaire scoate piesele ce se regasesc pe plansa ta (formata din 4 cartonase).

Joc ideal pentru dezvoltarea abilitatilor cognitive: copiii trebuie sa asocieze o imagine in 2D a unui obiect / fruct / leguma de pe cartonase cu piesa realista in 3D din saculet. Totul prin pipaire, fara sa vada ceva. 

Contine: joc de loto cu 40 piese ( 20 din lemn si 20 de cartonase) si 1 piesa " pacaleala".

Varsta recomandata: 2 - 6 ani

Numar jucatori: 1 - 4 Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.