Joc de aventura, "Karuba", 8 ani +

Haba (referinta 300933)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Lemn
Dimensiune- 31 x 21.5 x 7 cm

Varsta: 8-99 ani 

O aventura fascinanta pentru 2-4 cautatori de comoari cu varste cuprinse intre 8-99 de ani. Toti jucatorii joaca in acelasi timp.

Durata joc: aprox. 40 minute

A fost lung drumul ce a trebuit strabatut pana cand, in sfarsit, ati ajuns in Karuba. Pe insula, fiecare dintre voi isi face o echipa de expeditie formata din 4 aventurieri. Acum, trebuie sa formati o ruta prin deasa jungla ca sa ajungeti la temple. E ceva ce nu trebuie subestimat: prima oara trebuie sa descoperiti traseele stravechi din jungla!

Grabeste-te si fii primul care ajunge la temple pentru a descoperii valoroasele comori! Multe drumuri vor fi inchise, dar tu va trebui sa fii rabdator si sa gasesti solutiile necesare.

Aveti grija cum va conduceti echipajul pe drumurile din jungla, fiti cu ochii si la ceilalti jucatori, si, mai ales, deplasati-va la timp! Primii jucatori care ajung la templuri isi pot alege comorile cele mai valoroase. 

Uite! O comoara de aur! O poti lua si pastra fara nicio problema, inclusiv cristalele stralucitoare gasite in timpul jocului.

Toti jucatorii trag cartonase cu drumuri din teanc. Dar, cine va sti sa le aseze cel mai bine pentru a construi drumul bun ce duce la comoara? Renunta la momentul potrivit la construirea drumului tau si muta-ti aventurierii in directia templului.  

Castiga jucatorul care a luat cele mai valoroase comori. 

Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.