Joc de masina "Imi fac valiza"

Haba (referinta 302953)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Metal
Dimensiune- 24 x 16 x 3 cm
Varsta: 5-99 ani

Contine: 1 caseta-valiza, 85 magneti

Cum se joaca: Se joaca in sensul acelor de ceasornic. Incepe cel care si-a impachetat ultima data valiza, prin a lua caseta-valiza si spune: "Am calatorit si in aceasta vacanta am luat cu mine un/o ...(si pune in caseta-valiza un magnet). Aratati si celorlalti jucatori doar primul magnet apoi asezati-l in coltul din stanga, sus, al valizei. Asezati ulterior magneti de la stanga la dreapta, de sus in jos si asigurati-va ca magnetii sunt aliniati corect. Dupa ce a fost asezat primul magnet, asigurati-va ca ceilalti jucatori nu pot vedea in interiorul casetei-valiza!

Apoi pasati caseta-valiza urmatorului jucator, acesta va recita toate obiectele deja asezate in caseta-valiza. Jucatorul care recita obiectele trebuie sa le recite incepand cu primul asezat pana la ultimul.Jucătorul din dreapta lui care ține valiza ascultă cu atenție pentru a se asigura ca nu este uitat niciun element. Jucatorul care recita spune "Am calatorit si in aceasta vacanta am luat cu mine..(articolele din valiza).

Este vreun jucator care a recitat isi aminteste toate obiectele corect? Da! Dati capacul casetei-valiza jucatorului care a recitat si acesta adauga apoi un alt obiect magnetic in lista. Acest jucător reia magnetul și îl arată tuturor jucătorilor și îl plasează cu ușurință în rândul de lângă alte obiecte din valiză. Din nou, asigurați-vă întotdeauna că următorul jucător nu poate privi în interiorul valizei. Jocul continuă și lista obiectelor din valiză devine mai lungă și mai lungă. Când un rând din valiză este plin, pur și simplu începeți un nou rând dedesubt.

Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.