Macara Portuara din lemn

Vilac (referinta 2357)
Descriere :
Varsta- intre 3 si 5 ani
Materiale- Lemn
Dimensiune- 28 x 18.5 x 34 cm

Aceasta macara lucreaza de zor in port. Incarca si descarca containerele cu jucarii, sau poate fructe, sau cereale, sau imbracaminte, sau .... Imaginatia celor mici va fi solicitata. 

Cu 4 piese din lemn si posibilitatea de rasucire la 360 grade, de deplasare a cablului pe verticala, cu prindere magnetica, cu siguranta cel mic ii va ajuta la lucru pe angajatii din portul de marfa. 

Dezvolta imaginatia, vocabularul.

Varsta recomandata: 3-5 ani
Materiale: lemn
Dimensiuni produs: Inaltime macara: 34 cm

Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.