Mini Sling Bag Dino Slate

Lässig (referinta LMSLB1118)
 
Descriere :
Varsta- intre 3 si 5 ani
Materiale- Polyester
Dimensiune- 21 x 13 x 37 cm
Toate produsele marca Lassig au fost concepute pentru a raspunde nevoilor mamicilor si a copiilor lor. 
Sunt functionale, si moderne, cu un design inovant. Iar pentru a reuni toate conditiile de calitate si siguranta au fost fabricate din materiale ce nu contin PVC, Nickel sau Cadmium. 
Mai mult, toti rucsacii si accesoriile au fost testati si nu contin componenti azoici si nici ftalati. 

Acest model de rucsac este prevazut cu 2 fermoare si cu 1 buzunar pentru sticla de apa. 
Compartimentul din spate este prevazut cu un buzunar la interior, iar compartimentul din fata e prevazut cu inelul pentru agatarea cheilor. 

Recomandat pentru gradinita.

Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.