Misterul materiei vascoase (slime)

Sentosphère (referinta 2830)
 
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Plastic , Produs vegetal
Dimensiune- 25 x 20 x 6 cm
  • Pudra pentru "slime" (mazga) este un amestec de 2 agenti de gelificare care au fost extrasi din vegetale. Unul se numeste guar (extras dintr-o pastaie de fasole care creste in climatul cald ca cel al Indiei), celalalt se numeste caroube (este extras din semintele unui arbore ce creste de-a lungul Mediteranei). Aceste molecule sunt ca niste coliere lungi de perle microscopice si hidrofile (absorb multa apa). Astfel, cand le amestecam cu apa, ele se umfla ca niste buretei. De aceea observi tu cum amestecul tau se ingroasa progresiv.


Cu acest kit, pe langa aspectul educativ, stiintific, distractia este asigurata!
El permite realizarea in cateva minute, cu manipulari la rece si in deplina siguranta a unei paste vascoase, complet deliranta! 
Trei culori fluorescente miscibile (verde, galben, roz) vor da un aspect distractiv acestei paste care-i va amuza pe cei mari si mici, transformandu-se in pasta de prout odata pusa in cutie. 

Toate slime-urile din acest kit se vor realiza cu ingrediente pe baza de gume naturale si alimentare, precum si cu coloranti cosmetici non-toxici!

Contine:
- 1 borcanel cu pudra pentru slime
- 3 culori miscibile intre ele pentru a putea crea 6 nuante fluorescente
- 3 cutiute pentru conservarea slime-ului
- 3 pipete
- 1 mini lingurita
- 1 pahar gradat
- 1 spatula
- 1 notita explicativa

Slime-ul Sentosphere este realizat din produse pe baza de gume vegetale si este testat sub control medical. Kiturile Sentosphere respecta normele jucariilor si ale produselor cosmetice. 

Produs recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani!

Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.