Patarev Tablouri

Sentosphère (referinta 8702)
 
69 LEI
Indisponibil momentan
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Plastic , Plastilina
Dimensiune- 23 x 16 x 3.5 cm
E imposibil sa ratezi aceste tablouri apasand bilute colorate de plastilina Patarev in perforatii. 
Micii artisti vor adora efectul bombat si fin la atingere care va aparea. O super activitate creativa!

Plastilina Patarev este cea la care toate mamicile au visat: nu pateaza si nu se lipeste nici de degete si nici de masa. 
Sare, poate fi parfumata, este rehidratabila, culorile se amesteca perfect pentru a crea nuante noi. 
Textura sa usoara si elastica ofera o placere tactila care usureaza si incurajeaza latura creativa a copiilor indiferent de varsta. 
Se usuca la aer in mai putin de 24 de ore!

Contine: 
- 5 recipiente de 18 gr
- 4 planse perforate
- 1 notita explicativa


Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.