Plastilina Patabul' Catelusi

Sentosphère (referinta 8001)
 
65 LEI
Indisponibil momentan
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Plastilina
Dimensiune- 22 x 15 x 3,5 cm
Copiii iubesc catelusii si vor fi incantati sa realizeze singuri personaje cu aceasta plastilina unica. 
Va puteti juca cu texturile combinand Patarev cu Patabul'.

PATAREV este plastilina la care toate mamicile viseaza: nu se lipeste de degete, nu pateaza, nu se crapa prin uscare si nu e casabila. 
Pe de alta parte, sare ca o minge daca e aruncata pe jos, este parfumabila si rehidratabila, iar culorile se amesteca perfect intre ele ceea ce permite obtinerea unor multiple nuante. 
Textura sa usoara, elastica si cauciucata ofera o placere tactila care usureaza procesul de creatie la orice varsta.

PATABUL' este o plastilina cu textura perlata datorita microbilelor de polistiren, ideala pentru a acoperi obiecte de orice natura. Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot asocia celor PATAREV. 

Contine: 
- 1 borcanel de 15 gr (jumatate Patarev si jumatate Patabul')
- 5 borcanele de 18 gr (jumatate Patarev si jumatate Patabul')
- 1 notita explicativa, pas cu pas, pentru a putea crea 5 figurine

Varsta recomandata: 5 ani+

Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.