Plastilina Softine - Fructe si Legume

Sentosphère (referinta 8751)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Carton si hartie , Plastilina
Dimensiune- 23,5 x 23,5 x 4 cm
Amuza-te cu Softine pentru a crea un cos de fructe si legume gratie celor 10 forme de modelaj incluse!

Softine este o plastilina extrem de placuta, moale, care nu pateaza, nu se lipeste, si in mod particular, nu se ususca niciodata! 
Aceasta textura unica ii va incanta pe copii si le va permite sa-si dezvolte capacitatea de prindere a obiectelor in mana, sa diferentieze texturile si culorile. 

O activitate creativa pentru cei mai mici, de la 3 ani in sus! 

Contine:
- 4 borcanele de 35 ml de Softine
- 10 mulaje de fructe si legume
- 1 notita explicativa

Varsta recomandata: 3 ani +

Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioza.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experiment.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de tabla.  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.