Remi Clasic Deco, din lemn

Cayro (referinta 3610)
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Lemn
Dimensiune- 36 x 21 x 6.5 cm
Varsta recomandata: 8 - 99 ani
Material: lemn
Numar jucatori: 2-4
Dimensiuni cutie: 36 x 21 x 6,5 cm 
Greutate: 2 Kg

Remi este un joc clasic, simplu de inteles, in care scopul este sa grupezi piesele astfel incat sa formezi :

- grupari de piese cu acelasi numar indicat pe ele, dar de culori diferite

- succesiuni de numere in ordine crescatoare, dar de aceeasi culoare

- un sir cu toate numerele de la 1 la 13, asezate in ordine crescatoare, cu conditia ca 2 piese alaturate sa nu aiba aceeasi culoare


Jocul contine 4 table de joc (din lemn) si 104 piese remi (din lemn) numerotate de la 1 la 13, dublate, si impartite in 4 culori. 


Acasa sau in concedii, jocul Remi poate fi jucat oriunde, producand distractie si dezvoltand in acelasi timp gandirea logica. Si norocul are gradul lui de importanta la acest joc. 


Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.