Rucsac Game

Belmil (referinta 338-49 GAME)
 
219 LEI
Indisponibil momentan
Descriere :
Varsta- peste 5 ani
Materiale- Plastic , Textil
Dimensiune- 43 x 28 x 17 cm
Not only for school
"Spacious" este un rucsac ce cantareste doar 950 gr, cu 3 compartimente spatioase, este fabricat din materiale sigure, de buna calitate, impermeabile. 
Este potrivit atat pentru scoala cat si pentru calatorii sau activitatile outdoor.

Design unic
"Spacious" beneficiaza de printuri colorate, elemente de design fluorescente, elemente 3D si paiete. (de exemplu, modele ca Zoe sau Shine like a Star au paiete colorate, reversibile)

Durabilitate
Intariturile de pe toate partile precum si butonii de pe partea inferioara a rucsacului sporesc stabilitatea si durabilitatea. 
Partea inferioara are cateva functii suplimentare : asigura stabilitatea rucsacului si impiedica murdarirea! 
  
Extra
Manerul este acoperit cu cauciuc, pentru o prindere in mana confortabila si o rezistenta sporita. 

Atat de spatios !
Este prevazut cu multe si inteligent divizate compartimente, ceea ce permite o buna organizare. In partea de sus se afla un mic buzunar pentru a avea acces rapid la chei si cartela RATB / Metrou. Buzunarul din fata este organizat cu mai multe compartimente pentru a gasi loc de la telefon pana la trusa de scoala. Caietele si cartile de orice dimensiuni incap perfect in rucsac. Sticla cu apa poate fi pusa intr-unul din cele 2 buzunare laterale. (max 0,7 l)

Ergonomie 
Buretele ce respira din zona spatelui si a bretelelor, forma anatomica, asigura o presiune minima pe spatele copilului. O bretea la piept a fost adaugata pentru a stabiliza greutatea. Bretelele cu burete sunt ajustabile pentru un confort zilnic optim. 

Siguranta
Elemente reflectorizante plasate cu grija pe toate partile rucsacului, il vor face vizibil pe timp intunecat, asigurand astfel siguranta celui care-l poarta. 

Produs in : Serbia

Greutate  : 930 - 980 gr

Varsta recomandata : 7-12 ani

Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.