Tabla alba-neagra, de lemn, cu picioare

Jeu Jura (referinta J8708)
Descriere :
Varsta- intre 3 si 5 ani
Materiale- Lemn
Dimensiune- 56 x 43 x 105 cm
Un mare clasic al jocului de imitatie, aceasta tabla de lemn le va permite copiilor sa-si exprime talentele si sa se amuze sa scrie si sa deseneze ca la scoala! 

Tabla creativa de lemn are 2 fete: una neagra pentru creta, si un alba, magnetica pentru carioca pe baza de apa si magneti. 
Tabla poate fi agatata in cui, pe perete, sau poate fi asezata pe sevalet. 
Picioarele sunt demontabile. 

Accesorii incluse: set cu litere magnetice, cutie cu creta si carioca lavabila. 

Dimensiuni tabla: 56 x 43 cm
Inaltime totala: 105 cm 
Varsta recomandata: 3 ani +

Fabricata in Franta. 

Produse asociate:


Acest produs poate fi gasit in urmatoarele categorii:

Incarca cos ....

Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.