Ne place noua inventie/"revolutie":) Plan Toys in domeniul fabricarii jucariilor de lemn intr-o maniera cat mai ecologica, incepand cu anul 2012.


Noua gama de jucarii Plan Toys a fost regandita de la design, culori, pana la dimensiunile cutiilor de ambalaj. Produsele vor fi listate pe site incepand cu luna august 2012, ele putand fi achizitionate dupa data de 31 august 2012.


Iata despre ce este vorba: un nou material, "mai verde", un nou procedeu de fabricare :


PlanWood – Informatii utile

  • PlanWood, de o mare densitate, este fabricat din particule/granule de lemn de arbore cauciuc netratate chimic (2 tone de rumegus se produc zilnic in fabrica Plan Creations Co.,Ltd.) si din clei non-formaldehyde E-Zero (mai putin de 1% clei este utilizat datorita marii presiuni aplicate compozitului).

  • PlanWood are in componenta sa pigmenti colorati organic din vopsea pe baza de apa, folosind un proces de productie ecologic.

  • Avand mai putin de 5% umezeala, PlanWood este rezistent la mucegai si fara potential de a atrage insecte.

  • PlanWood se poate spala cu usurinta (in masina de spalat vase de exemplu) si este rezistent la pete.


Caracteristici

PlanWood

Lemn de arbore de cauciuc obisnuit

Nota

Densitate

1gram/cm3

0.6 grame/cm3

PlanWood este mult mai dens decat lemnul de arbore de cauciuc obisnuit deoarece este fabricat sub o presiune si caldura mare.

Umezeala

< 5%

5-12%

Un nivel inalt de umezeala poate genera mucegai; dar de regula mucegaiul nu poate creste cand continutul de umezeala este sub 20%.

Inflamabil (in conditii normale)

PlanWood este mai putin inflamabil decat lemnul de arbore de cauciuc normal

Lemnul de arbore de cauciuc obisnuit este mai inflamabil decat PlanWood

Inflamabilitatea depinde de densitatea lemnului; lemnul cu o densitate mai mare este mai putin inflamabil.

Vulnerabilitatea la termite

PlanWood este foarte resistent la termite

Lemnul de arbore de cauciuc obisnuit este moderat rezistent la termite, deoarece lemnul nu este tratat chimic si nu are nici un alt tratament special aplicat

Lemnul de arbore de cauciuc are un continut mare de amidon, care il face mai predispus la infestarile cu mucegai si insecte. PlanWood este fabricat sub o presiune si caldura mare, ceea ce face ca granulele de amidon sa fie indepartate.

Vulnerabilitatea la mucegai

PlanWood este foarte rezistent la mucegai

Lemnul de arbore de cauciuc obisnuit este moderat rezistent la ciuperci deoarece lemnul nu este tratat chimic si nu are nici un alt tratament special aplicat

Lemnul de arbore de cauciuc are un continut mare de amidon, care il face mai predispus la infestarile cu mucegai si insecte. PlanWood este fabricat sub o presiune si caldura mare, ceea ce face ca granulele de amidon sa fie indepartate.

Curatarea

Culoarea nu se sterge

Culoarea se poate sterge daca se foloseste un material umed.

In cazul PlanWood culoarea este amestecata in material. In cazul lemnului de arbore de cauciuc obisnuit culoarea este aplicata pe exterior.
Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.