Societatea Petit Caprice SRL a fost constituita la sfarsitul anului 2008 din dorinta de a propune o alternativa la jucariile din plastic majoritare cantitativ in magazinele din Romania. Totul a inceput dintr-o nevoie personala, fiind tinerii parinti (la vremea aceea ;)) a unei fetite de 1 an.


Ne-am indreptat catre jucariile de lemn, dar nu orice lemn. Suntem mai mult decat fani ai produselor Plan Toys (marca inregistrata a societatii Plan Creations Co.,Ltd. Tailanda).

Jucariile Plan Toys sunt fabricate din lemn de arbore de cauciuc, intr-o maniera ecologica. (mai multe informatii gasiti in pagina ォ despre producatori サ sau ォ jucarii ecologice サ)


In timp, gama de produse oferita de noi s-a diversificat, SC Petit Caprice SRL devenind unic importator si distribuitor in Romania pentru urmatorii producatori:


  • Plan Toys (jucarii ecologice, educative, din lemn de arbore de cauciuc)

  • Trousselier (cutiute muzicale si obiecte de decor pentru camera copilului)

  • Aladine (stampile, plastilina si puzzle-uri verticale din silicon)

  • Vilac (jucarii si jocuri de societate, din lemn)

  • Dress you Doll (kit-uri de croitorie pentru papusi)

  • Avenue Mandarine (kit-uri creative)

  • Maildor (materiale pentru pictura – utilizare personala sau de grup - gradinite)


Va invitam sa parcurgeti cu placere paginile site-ului nostru si speram ca veti indragi si Dvs. si mai ales, copiii Dvs. aceste jocuri si jucarii alese cu grija.


Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.