TERMENI SI CONDITII PETIT CAPRICE


Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.petitcaprice.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Acest document tine loc de contract incheiat intre www.petitcaprice.ro si Client.


Petitcaprice.ro ofera serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, care este intretinut si administrat de societatea SC Petit Caprice SRL, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

Se definesc urmatorii termeni:


petitcaprice.ro: societatea comerciala S.C. Petit Caprice S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Aleea Ion Agarbiceanu 3-11, Bl A, Ap 82, sector 3, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16506/2008 si C.U.I. RO 24527742, avand cont deschis la GARANTI Bank, sucursala Ion Mihalache, IBAN: RO32 UGBI 0000 3620 0236 6RON
Vizitator: persoana care acceseaza acest site.

Client: persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda pe acest site.

Comanda: obiect al contractului dintre petitcaprice.ro si Client, prin care Clientul cumpara online produse de pe acest site, obligandu-se sa le plateasca, iar petitcaprice.ro se ocupa de livrarea respectivelor produse, direct sau prin terte parti, pe baza intelegilor comerciale incheiate cu terti. Prezentul contract devine valabil in momentul in care petitcaprice.ro confirma solicitarea Clientului.


Petitcaprice.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.petitcaprice.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.


Site-ul www.petitcaprice.ro este gazduit de serverele societatii Nexus Trading Grup. Petitcaprice.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc.


OBIECTUL CONTRACTULUI
Obiectul prezentului contract reprezinta Comanda de catre Client a unor produse si servicii specificate pe acest site la momentul Comenzii.


OBLIGATIILE petitcaprice.ro
Petitcaprice.ro se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior.

petitcaprice.ro se obliga sa ofere suport si informatii cat mai amanuntile legate de produsele si serviciile oferite pe acest site.

OBLIGATIILE Clientului
Clientul se obliga sa respecte termenii acestui contract, legislatia existenta in Romania la momentul inceperii derularii acestui contract si pe cea valabila ulterior.

Clientul se obliga sa efectueze in conditii legale plata Comenzii, inainte sau la livrare, in functie de modalitatea de plata aleasa de acesta la momentul solicitarii Comenzii.


COMUNICARI ELECTRONICE

Prin accesarea site-ului www.petitcaprice.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate petitcaprice.ro, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la petitcaprice.ro in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.


DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.petitcaprice.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Petitcaprice.ro si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Petitcaprice.ro si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC Petit Caprice SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Petitcaprice.ro sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Accesul la informatiile continute pe site-ul www.petitcaprice.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Petitcaprice.ro, fara acordul scris al acesteia.


DATELE PERSONALE

Pe site-ul www.petitcaprice.ro, utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Petitcaprice.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Petitcaprice.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informarile despre eventualele promotii, anunturi etc.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


SECURITATEA INFORMATIILOR

Petitcaprice.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Petitcaprice.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.petitcaprice.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, Petit Caprice nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.


RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE

Petitcaprice.ro nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Petitcaprice.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site (prin pagube se intelege de exemplu: spargerea unei ferestre, sau a unui obiect de decor, sau a echipamentelor electronice de tipul TV, laptop, etc. din motiv ca cel mic a aruncat cu o jucarie / parte constituenta a acesteia in aceste obiecte din casa). Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. In cazul in care unui produs ii lipseste vreo piesa componenta, acesta se inlocuieste in baza unei cereri scrise la adresa office@petitcaprice.ro. La aceasta adresa trebuie trimise fotografii si detaliata problema. In cazul in care un produs este defect la momentul scoaterii lui din ambalaj, acesta se inlocuieste. In ambele cazuri de mai sus, daca nu mai sunt in stoc produsele ce trebuie schimbate, se returneaza banii clientului. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta Petitcaprice.ro in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor.


LIMITARI ALE RESPONSABILITATII

Petitcaprice.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de petitcaprice.ro, care includ, dar nu se limiteaza la incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. petitcaprice.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea efectuarii livrarii, dar va anunta Clientul si se va incerca identificarea unei solutii.


MODALITATI DE PLATA
Clientul poate plati, in functie de modalitatea aleasa, inainte sau dupa primirea comenzii. In cazul anumitor tipuri de plati, clientul poate plati cash catre petitcaprice.ro, in cont bancar catre petitcaprice.ro sau chiar catre terte parti cu care petitcaprice.ro are incheiate contracte, cazuri in care tertele parti vor emite documentele de plata necesare, legale. In cazul in care petitcaprice.ro primeste plata cash sau in contul sau bancar direct de la Client, acesta va emite, dupa caz, factura fiscala cu sau fara bon fiscal sau altfel daca asa prevede legea in momentul respectiv.

In cazul in care clientul alege sa plateasca prin ordin de plata, plata se va face inainte de expedierea Comenzii. In cazul in care clientul alege sa plateasca la primirea comenzii, atunci Clientul este obligat sa accepte comanda cu plata ramburs.


In cazul in care clientul alege sa plateasca prin internet banking, petitcaprice.ro va proceda la livrarea comenzii din momentul in care in contul bancar al societatii Petit Caprice SRL s-a inregistrat efectuarea platii.

In cazul in care plata nu este efectuata de catre Client, clientul refuzand comanda, Comanda nu va mai fi onorata, va putea fi anulata de catre petitcaprice.ro fara o notificare prealabila.

Pentru intocmirea facturii, Clientul se obliga sa ofere date corecte, conform legislatiei.

RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul are dreptul de a notifica in scris petitcaprice.ro ca renunta la comanda fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaritice de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti, prin aceeasi metoda prin care a primit produsele.

Orice astfel de solicitare se transmite prin posta sau curier, cu confirmare de primire, la adresa SC Petit Caprice SRL, Alea Ion Agarbiceanu 3-11, Bl A, Ap 82, Sector 3, Bucuresti sau in format electronic, documentul fiind de asemenea semnat (si stampilat in cazul persoanelor juridice).


In acest caz, petitcaprice.ro va plati inapoi suma platita de catre client pentru produse (exceptand costurile de transport), in termen de 14 zile calendaristice, in contul bancar al acestuia sau prin alta metoda.

petitcaprice.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune si interese catre Cumparator, in conditiile legislatiei. Petitcaprice.ro poate refuza ulterior onorarea altor solicitari de Comenzi ale Clientului.


PENALITATI

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, petitcaprice.ro este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care petitcaprice.ro va intarzia livrarea Comenzii din vina sa, cu mai mult de dublul valorii temporale estimate initial, petitcaprice.ro va putea plati penalitati Clientului conform conditiilor legii. petitcaprice.ro nu raspunde de intarzieri cauzate de terti.

FORTA MAJORA
Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.


DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Petitcaprice.ro si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Petitcaprice.ro si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare cu fabricantii produselor prezentate pe site, astfel incat Petitcaprice.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii, acestea fiind corespunzatoare celor puse la dispozitia Petitcaprice.ro de catre reprezentantii fiecarei dintre aceste marci in parte. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a. Valoarea maxima a obligatiilor Petitcaprice.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de Petitcaprice.ro de la respectivul client. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Petitcaprice.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.


POLITICA DE PRETURI

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Petitcaprice.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre Petitcaprice.ro.


DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.


Bebelusi Jucarii - Zornaitoare.   Plusuri.   Veioze.   Baie.   Cutiute muzicale Balerine.   Zane.   Alte personaje.   Cu magneti.   Cu manivela.   Jucarii de plimbat Tras.   Impins.   Premergatoare.   Jucarii educative Litere si cifre.   Forme si culori.   Experimente.  
Jucarii de coordonare Indeminare .   Jucarii de construit Din Lemn.   Papusi si figurine Papusi.   Creativitate Pictura.   Desen.   Plastilina.   Nisip.   Cu magneti.   Origami.   Tabla - Creta.   Stickere - Abdtibilduri.   Diverse.   Popsine.  
Vehicule Din lemn.   Din metal.   Circuite trenuri - masini Circuit.   Casute din lemn Casute de papusi.   Mobilier.   Familii de papusi.   Accesorii.   Jocuri IQ games.   Jocuri de masa (boardgames).  
Puzzle Din lemn.   Din carton.   Magnetice.   Bucatarie accesorii Mobilier.   Legume si fructe.   Accesorii.   Instrumente muzicale Instrumente muzicale.   Jucarii de exterior De plimbat.   Trotinete, biciclete.   Pentru nisip.   Activitati sportive.   Diverse.  
Decor camera Litere.   Glob Poze.   Papetarie Carnet.   Creativitate.   Caluti din lemn Caluti din lemn.   Accesorii Ceas.   Umbrela.   Diverse.  
Scoala Penare si truse.   Ghiozdane ergonomice.   Rucsacuri .   Rucsacuri Gradinita.   Rucsacuri Trolley.   Lunch Box.   Halloween Costume Adulti.   Costume Baieti.   Costume Fete.   Accesorii.